Airsoft Portál - Portál o airsofte a všetkom okolo| Ultimate Survival Afganistan Rebels - U.S.A.R. () | |
| Airsoft Portál :: Fóra :: Airsoftové akcie :: Nitriansky kraj | << Predch. téma | Ďalšia téma >> |
| Choď na stránku >> | |
|
Moderátori: Wirusisko, Chemik, Allied11, x-SCYTHE, vaster, Rainmaker, STIG, zaratul, zebra
|
| Autor | Príspevok | ||
| sniper-ATM |
| ||
![]() | Pripravili sme pre Vás akciu Ultimate Survival Afganistan Rebels. Je to 2 dni trvajúca airsoftová akcia, ktorej scenár je kompletne ponechaný na rozhodnutie hráčov v boji. Dostanete iba rozkazy, ktoré musíte plniť*. Celkový priebeh akcie sa bude čo najviac a najreálnejšie približovať k prebiehajúcemu boju v Afganistane. Zažijete neopakovateľnú akciu plnú napínavých a nečakaných zvratov, výbuchov, tajných nočných akcií, samostatného rozhodovania sa počas boja, tvorenia vlastnej stratégie a následne jej uskutočnenie. Zažijete skutočné bojové vyčerpanie, presuny s plnou výbavou na chrbte cca 15km , noc takmer bez spánku. A samozrejme veľa zábavy a výborný guláš... *Povolené je všetko čo nezakazujú príkazy a pravidlá AS,a tiež všetko čo nie je v rozpore s platnou legislatívou SR. Registrácia a ďalšie informácie nájdete na stránke : U.S.A.R. CORE_LAN18http://www.airsoftportal.sk/e107_files/public/1274034766_949_FT0_plgat.jpg_.jpg EDITED by Stig: dokola a dokolecka - ked davate obrazky nepresahujte velkost strany, ax jaj : ) OPRAVENE [ Editovaný Ne jún 13 2010, 09:24 ] | ||
| Späť navrch | | ||
| Shilino |
| ||
![]() | joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!! Kks jak sme sa s tim narobili ???? Okamzite setci potvrdit ucast !!!! Aim with the hand, shoot with the mind , kill with heart like arctic ice !!!! | ||
| Späť navrch | | ||
| STIG |
| ||
![]() ![]() | vyzera to dobre.. len ja by som mal k tej hviezdicke: ako mate doriesene nosenie zbrane na verejnych miestach.. navyse bude v platnosti novelizovany zakon o zbraniach, ku ktoremu je vsade po forach dost diskusii.. [ Editovaný Ne máj 16 2010, 08:55 ] CTALKEP Nitra Hlavne verit..!!! | ||
| Späť navrch | | ||
| jelen |
| ||
![]() | dufam ze vam to nedopadne ako posledne na hydrocentrale.bola by to skoda.a otazka podla coho je urcene vstupne 5 az 10 euro?gulas?strazene parkovisko?nejake poplatky pri organizacii? JELEN World´s finest tactical VARTÁŠ | ||
| Späť navrch | | ||
| Shilino |
| ||
![]() | 5 € je pre tich ktori poslu peniaze na ucet, mi si ich zapiseme a potom sa uz len zahlasia na akcii, 8€ je pre tich co sa zaregistruju cez internet ale nebudu chciet poslat peniaze na ucet, cize budu platit na akcii, a 10 je pre tich co sa nezaregistruj ale budu sa tam chciet dostat Aim with the hand, shoot with the mind , kill with heart like arctic ice !!!! | ||
| Späť navrch | | ||
| SAStiger |
| ||
![]() | to mate dobre vymyslene tak asi sa takto bude kazdy snazit zaregistrovat sa inac mi pravdepodobne aj dojdeme ak sa bude dat | ||
| Späť navrch | | ||
| sniper-ATM |
| ||
![]() | páni ak máte nejake otazky alebo také dačo píšte prosím vás na stránku usar dakujem | ||
| Späť navrch | | ||
| Pepo-Pc |
| ||
![]() | No a co dostanem za tych 5 euro ? www.nbg.wbl.sk | ||
| Späť navrch | | ||
| Shilino |
| ||
![]() | dostanete za ne gulas, odvoz z posledneho miesta boja naspät na parkoviska, k autam, nakupi sa za to neaka pirotechnika, zaplati sa kameramani, fotografi, plagaty co robime a vidaje na akciu , neaku vodu dostanete od nas, [ Editovaný Po máj 17 2010, 07:02 ] Aim with the hand, shoot with the mind , kill with heart like arctic ice !!!! | ||
| Späť navrch | | ||
| sniper-ATM |
| ||
![]() | Páni nechcem byť zlý alebo dotieravý ale ak chceme mať poriadok v akcií mohli by ste byť taký dobrý a ísť na stránku a tam sa všetko dozviete na stránke. Všetky odpovede na vaše otázky. | ||
| Späť navrch | | ||
| jelen |
| ||
![]() | nejdem tu robit flamewar,ale toto je ryzovanie....bud robite tu akciu pre zabavu a pre nitriansku scenu alebo pre vase vrecka...ak organizatori na toto chcu dalej reagovat prosim PM. JELEN World´s finest tactical VARTÁŠ | ||
| Späť navrch | | ||
| George |
| ||
![]() | Ak niekto robí akciu má aj právo si stanoviť "cenu" , lebo organizátor vie (alebo možno tuší) aké náklady vzniknú pri organizovaní akcie a či chce z tej akcie mať aj nejaký zisk alebo nie ( nechápem čo je na tom zlé ??? ) A je na každom z nás či bude poplatok akceptovať, alebo bude akciu ignorovať ! Jednoducho je to tak a riešiť či je to ryžovanie nie je dôležite. Ja osobne ak by som vedel že bude pripravená dobrá akcia ktorá má hlavu a pätu nemám problém za tú akciu platiť aj keby mal organizátor z toho "ryžovať" www.contractors.sk "training today to meet the challenges of tomorrow" CORE_LAN18http://airsoftvrable.xf.cz/ptw.jpg | ||
| Späť navrch | | ||
| sniper-ATM |
| ||
![]() | Takže george nemusim ti na to odpovedať v PM keďže o žiadne ryžovanie kao ste to vy nazvai sa tu nejedna v tych 5 az 8 € su zahrnute neskutocne vydavky ktore na kaciu vzniknu. napr ako sa uz spominalo bude sa robit gulas budes mat z posledneho bojiska odvoz na parkovisko prenajatym autobusom, potom ide sa robit DVD z celej akcie musi sa zaplatit strih kameraman, potom benzin ktory minieme na rozne prepravi vsetkych pomocok a tak dalej, potom tam mas este nejaku tu vodu a pyrotechnika pre vecsiu zabavu a zazitok z hry toto vsetko co som ti tu napisal sa bude kupovat z tych penazi a verte tomu ze ta akcia ma aj dve hlavi aj dve paty ( ospravedlnujem sa za pravopis ak to nekomu vadi ) | ||
| Späť navrch | | ||
| Shilino |
| ||
![]() | sniper-ATM ma pravdu. Je dost mozne ze este na tu akciu budeme aj mi muset dat neake peniaze... Chceme vam spravit dobru akciu, skutocne dobru cim viac podobnu realite, aj preto je tam ta pirotechnika, preto je scenar nechany na vase rozhodnutia v boji my sa snazime spravit jednu z najlepsich akcii (ak sa nam to podari) rozhodne nechceme na vas zarabat chceme sa zabavit a ak by nieco z penazi aj ostalo TAK TO ROZHODNE POJDE NA ORGANIZACIU DALSICH AKCII ! Aim with the hand, shoot with the mind , kill with heart like arctic ice !!!! | ||
| Späť navrch | | ||
| Shilino |
| ||
![]() | jelen Napísal ... nejdem tu robit flamewar,ale toto je ryzovanie....bud robite tu akciu pre zabavu a pre nitriansku scenu alebo pre vase vrecka...ak organizatori na toto chcu dalej reagovat prosim PM. preco len pre nitriansku scenu ? chceme aby tam bolo naozaj vela ludi, nie preto aby sme zarobili, to rozhodne nie, ale pre to aby ste z toho mali vedsi zazitok Aim with the hand, shoot with the mind , kill with heart like arctic ice !!!! | ||
| Späť navrch | | ||
| Choď na stránku >> | |